Menu
 
Xarxa Social
 
Tauler de notícies
 
Catàleg Virtual
 



Natur Grup som una empresa d´obra pública, civil i de restauració ambiental constituïda l´any 1996 i tenim la seu central a Lleida, a la Partida Vallcalent, 25 i una delegació a Tortosa, al Polígon Baix Ebre, parcella 161.

Natur Grup està format per un equip de professionals amb experiència en tècniques de restauració paisatgística, enginyeria hidràulica i solucions integrals de manteniment. Donem un servei complert als nostres clients en temes d´estabilització i protecció de talussos, hidrosembra, jardineria integral, manteniment de zones verdes, disseny i muntatge de mobiliari, i de sistemes de reg automatitzat i pantalles acústiques. La continua evolució i millora de la nostra empresa ha fet que actualment siguem constructors d´obra civil com empreses subcontractades, i des de fa varis anys, contribuïm a una millora de carrers, places, zones lúdiques o camins rurals del nostre país.

La incorporació de recursos humans i mitjans tècnics innovadors ha permès que Jardí – Natura afronti i gestioni els problemes mediambientals que generen els treballs d´obra civil i les infraestructures viàries.

Estem formats per un equip humà i professional de 40 persones que unim esforços. El nostre desig és oferir-vos els nostres coneixements tècnics de restauració vegetal que utilitzem professionalment. Quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment o ajuda que pugueu necessitar, facilitar-vos material, informació sobre treballs de camp, assessorament tècnic en tècniques de restauració ambiental, etc. Som un equip de professionals que sentim, estimen i construïm Natura.

de recursos, la innovació i la personalització dels projectes, alhora que vetllem pel creixement personal, la participació i la formació del nostre equip humà.

Visiteu el lloc web

Jardi Natura
Jardi Natura Jardi Natura

Jardi Natura
Jardi Natura Jardi Natura

certificado
 

Natur Grup Integral, S.L. - Avíso Legal
Lleida Telf. 973 224900 Fax: 973 224910 | Tortosa Telf i fax: 977 504502
naturgrup@naturgrup.com | www.jardinatura.com